Apar AMĂNUNTELE! Ghiță a trecut granița în Bulgaria în noaptea din decembrie în care a dispărut(SURSE)

Apar AMĂNUNTELE! Ghiță a trecut granița în Bulgaria în noaptea din decembrie în care a dispărut(SURSE)

Sebastian Ghita a trecut in Bulgaria, chiar in noaptea in care a fost pierdut de filajul politistilor, o echipa de anchetatori deplasandu-se in Serbia pentru a-l localiza, inca din februarie, au declarat, vineri, pentru News.ro, surse judiciare.

Fostul deputat Sebastian Ghita a trecut granita in Bulgaria in noaptea in care a scapat de filaj, in 19 decembrie 2016, o echipa de politisti deplasandu-se inca din 23 februarie in Serbia pentru a-l localiza, au precizat sursele citate.

Fugarul Sebastian Ghita a fost localizat in Serbia, dupa aproape trei luni de la disparitia sa, scria pe 15 martie HotNews.ro, citand surse convergente apropiate anchetei. Potrivit surselor HotNews.ro, Sebastian Ghita conta pe bunele relatii cu premierul Serbiei, Aleksandr Vucici, cu care Victor Ponta s-a vizitat chiar si dupa ce n-a mai fost seful Guvernului.

Premierul Sorin Grindeanu sustinea, tot pe 15 martie, ca informatia potrivit careia Sebastian Ghita ar fi fost localizat in Serbia nu este corecta si i-a indemnat pe politisti sa isi faca treaba.

Dan Andronic, proprietarul EVZ si consultant politic, a fost audiat, pe 24 martie, la Inspectoratul General al Politiei Romane in legatura cu Sebastian Ghita, dupa ce HotNews.ro scrisese ca omul de afaceri care a disparut in decembrie anul trecut a fost localizat in Serbia.

Potrivit informatiilor HotNews.ro, Dan Andronic le-ar fi declarat politistilor ca intre 2 si 4 martie s-a aflat in Serbia si ca s-a intalnit cu niste prieteni, insa nu e clar cu cine s-a vazut.

Dan Andronic confirma atunci, pe pagina lui de Facebook, ca a fost audiat de politisti dar sustinea ca le-a spus ca nu s-a intalnit cu Sebastian Ghita in Serbia sau in alta parte




Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa