Apar bănișorii și la Drulă? De unde sunt, tati, milioanele?

Apar bănișorii și la Drulă? De unde sunt, tati, milioanele?

USR-istul Cătălin Drulă este ministrul care s-a îmbogățit cel mai mult în funcția pe care a deținut-o în Guvern timp de 8 luni de zile, cea de ministru al Transporturilor, banii din conturi înmulțindu-se de aproape 5 ori, de la 150.000 de euro la aproape 710.000 de euro. De asemenea, investițiile fostului demnitar au crescut de peste 100 de ori, de la puțin peste 20.000 de dolari la peste 2,5 milioane de dolari, dezvăluie Psnews.

Per total, în cei 8 luni de mandat, Drulă a acumulat în conturile sale peste 163.000 de lei și aproape 600.000 de dolari, mai exact o creștere de la 150.000 de euro, bani disponibili în conturi, la 710.000 de euro.

Declarația de avere a fostului ministru a suferit modificări majore și la capitolul investiții. Astfel, dacă la sfârșitul anului 2020 Cătălin Drulă declara investiții de aproximativ 21.770 de dolari, în 2021 ex-ministrul declara investiții de aproximativ 2.550.000 de dolari, după cum urmează:

Așadar, USRPLUS se poate lăuda ca fiind în mod cert un partid condus de milionari. Dacă Dan Barna și-a dublat averea în 4 ani de mandat în Parlamentul României, crescând de la 1 milion de Lei la 2 milioane de Lei, iar Dacian Cioloș a reușit să câștige aproape 1 milion de Euro în ultimii 10 ani, Cătălin Drulă urcă și el pe podium cu o avere care a crescut extrem de mult în doar 8 luni, mai spune sursa citată.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, muci l-a făcut! O dronă kamikaze Switchblade americană lovește un tanc rusesc cu militari pe el

2 VIDEO Șefa Russia Today: Cine studiază în Occident merge direct în iad / Dacă Rusia nu câștigă războiul se va termina rău pentru toată omenirea

3 „Am fost supusă abuzului sexual în țara mea. România m-a tratat ca un gunoi. Am ales să plec”

4 Cine era colonelul iranian Sayyad Khodaye, asasinat duminică în fața casei sale din Teheran

5 ULTIMA ORĂ Igor Dodon a fost reținut pentru 72 de ore. Pionul Moscovei, acuzat de trădare de țară