Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Apărătorii lui Dragnea de la Curtea Supremă! Toți ăia încercuiți sunt angajați la stat de PSD Teleorman. Una are geantă Louis Vuitton!

Apărătorii lui Dragnea de la Curtea Supremă! Toți ăia încercuiți sunt angajați la stat de PSD Teleorman. Una are geantă Louis Vuitton! Un grup masiv de pesedisti din Teleorman, care au slujbe bine platite la stat, s-a aflat luni aproape de intrarea in curtea ICCJ pentru a scanda „Dragnea, presedinte” si „PSD, PSD”. 

Pesedistii din Teleorman, extrem de guralivi si agresivi cu jurnalistii si protestatarii, au functii atat in administratia locala cat si in cea centrala. Pe pagina de Facebook „Alexandria, Teleorman, Romania 2.0”, acestia au fost identificati, prezentandu-se si cati bani castiga de la stat, din taxele si impozitele contribuabililor.

„Aici sunt banii dumneavoastra, dragi platitori de taxe si impozite. Sa intre in teren, la meciul cu statul paralel, jucatorii.

1 Tatu Cristina- Angajata ( probabil pe post de consilier, functia e tinuta la secret) Camera Deputatilor, venituri , de asemenea, secrete, desi banii din care e platita sunt publici.

2 Alcea Cristiana – Consilier judetean CJ Teleorman si consilier politic la PSD peste 310 milioane rol pe an din aceste doua functii, plus scolita gratuit din banii primariei la Universitatea PSD Valahia

3 Simulescu Adelina Mariana – Consilier juridic Primaria Alexandria 200 de milioane rol pe an numai din indemnizatia de crestere copil, salariul nu si l-a declarat, desi era obligata

4 Chiran Florin valentin – Consilier Judetean si „controlor emisie” la Teldrum TV – peste 210 milioane rol

5 Voicila Ionut Florin – Consilier DGASPC, fiul consilierului local Florea Voicila, conf actelor, este voluntar , si nu incaseaza niciun venit de la celebra DGASPC, doar sotia sa ia peste 100 de milioane rol de la Evidenta populatiei, institutie subordonata Primariei Alexandria, insa declara ca castiga 50 milioane din jocuri de noroc

Acestia au fost prezenti luni,. 15 aprilie, in fata ICCJ (inalta curte de casatie si justitie) si zbierau din gura de sharpe : DRAGNEA PRESEDINTE!

Sa fie, ca oricum daca n-ar fi el, ei ar fi cel mult vanzatori de cartofi prin piata, sau ceva.

Dar, in timpul programului? Adica voi ii platiti pentru asta? Sau si-au luat toti concediu astazi?

Asteptam raspuns de la: Primaria Alexandria, Consiliul Judetean Teleorman, DGASPC si Camera Deputatilor, cu fisele de pontaj si condicile de prezenta aferente!

In rest, continuati sa credeti ca banii de taxe si impozite sunt utilizati ca unii sa faca burtile mari, si suncile frumoase”, se afirma pe pagina „Alexandria, Teleorman, Romania 2.0”.

Galerie foto și documente
Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Jigodiile prind curaj! Teodorovic către managerii de spitale: „Uitați de banii europeni, nu există bani europe…

2 PSD dă foc la țară? Ondine Gherguț dezvăluie că Dorneanu negociază în CCR INVALIDAREA Referendumului pe Justiț…

3 Moțiunea de cenzură a fost respinsă: Au votat „pentru” doar 200 senatori și deputați

4 Bună dimineața...

5 Așa o fi?

recomandări

Te ia DNA: MIZDRAN MIHAITA MARIAN

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Vezi cum drona asta zboară cu super viteză prin clădiri abandonate