Apariția de poze nud pe rețelele de socializare, victima este de data aceasta Anne Hathaway

Apariția de poze nud pe rețelele de socializare, victima este de data aceasta Anne Hathaway

Actrița americană Anne Hathaway apare în mai multe poze nud difuzate pe rețelele de socializare, fiind după cât se pare victima atacului unor hackeri, relatează online ziarul spaniol Estrella Digital.

Sursa foto: Anne Hathaway / Facebook

În aceste imagini, Anne Hathaway este văzută goală în baie, sau alături de soțul său, actorul Adam Shulman, care o fotografiază în timp ce este așezată în fața unei oglinzi care îi dezvăluie nurii.

Încă o dată locul ales de hackeri pentru a difuza imaginile a fost CelebJihad, site-ul pe care au fost deja difuzate poze intime ale unor vedete precum Rosario Dawson, Miley Cyrus, Kate Hudson sau Kaley Cuoco.

Lista pozelor compromițătoare apărute pe net a fost însă deschisă de Scarlett Johansson, Amanda Seyfried și Jennifer Lawrence. Dar de data aceasta hackerii nu au folosit telefonul mobil pentru a sustrage acestei fotografii cu caracter privat, ci chiar conturile personale de socializare ale celor actori, scrie miercuri Estrella Digital.

Imaginile nu au întârziat să facă turul internetului, însă deocamdată nici poliția, nici cei doi actori nu au depus o plângere în acest sens.

Nu este însă prima dată când actrița își dezvăluie farmecele.

Anne Hathaway și-a arătat deja goliciunea, din motive dictate de scenariu, în filmele "Love & Other Drugs" sau "Havoc", printre altele.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

4 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

5 Foarte interesante amănunte...