Apariția de poze nud pe rețelele de socializare, victima este de data aceasta Anne Hathaway

Apariția de poze nud pe rețelele de socializare, victima este de data aceasta Anne Hathaway

Actrița americană Anne Hathaway apare în mai multe poze nud difuzate pe rețelele de socializare, fiind după cât se pare victima atacului unor hackeri, relatează online ziarul spaniol Estrella Digital.

Sursa foto: Anne Hathaway / Facebook

În aceste imagini, Anne Hathaway este văzută goală în baie, sau alături de soțul său, actorul Adam Shulman, care o fotografiază în timp ce este așezată în fața unei oglinzi care îi dezvăluie nurii.

Încă o dată locul ales de hackeri pentru a difuza imaginile a fost CelebJihad, site-ul pe care au fost deja difuzate poze intime ale unor vedete precum Rosario Dawson, Miley Cyrus, Kate Hudson sau Kaley Cuoco.

Lista pozelor compromițătoare apărute pe net a fost însă deschisă de Scarlett Johansson, Amanda Seyfried și Jennifer Lawrence. Dar de data aceasta hackerii nu au folosit telefonul mobil pentru a sustrage acestei fotografii cu caracter privat, ci chiar conturile personale de socializare ale celor actori, scrie miercuri Estrella Digital.

Imaginile nu au întârziat să facă turul internetului, însă deocamdată nici poliția, nici cei doi actori nu au depus o plângere în acest sens.

Nu este însă prima dată când actrița își dezvăluie farmecele.

Anne Hathaway și-a arătat deja goliciunea, din motive dictate de scenariu, în filmele "Love & Other Drugs" sau "Havoc", printre altele.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Cresc frustrările printre soldații ruși” / Interceptări ale serviciilor de informații poloneze

2 Pe unde își țin banii miliardarii României / Detaliile inedite din dosarul furtului din casa „regelui pavelelor”

3 „Putin ar putea invada Europa anul viitor, posibil state membre ale alianței”

4 Începutul sfârșitului pentru Putin? Prețul acțiunilor Gazprom s-a prăbușit joi după ce a refuzat să plătească dividende

5 VIDEO „Pământul le ardea sub picioare, marea fierbea” / Cum i-au alungat ucrainenii pe ruși de pe Insula Șerpilor