Apele Române: Aproape o tonă de resturi animaliere în albia şi pe malul râului Cotmeana

Apele Române: Aproape o tonă de resturi animaliere în albia şi pe malul râului Cotmeana

Aproape o tonă de resturi animaliere, împrăştiată pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi, a fost găsită în albia şi pe malul râului Cotmeana în zona comunei Cotmeana din judeţul Argeş de către echipa de inspectori de la Apele Române Argeş-Vedea şi reprezentanţii Gărzii de Mediu - Comisariatul Judeţean Argeş, a anunţat Apele Române într-o postare pe Facebook .

"Din primele verificări, reiese că deşeurile proveneau din sacrificarea animalelor (bovine, caprine, ovine). Reprezentanţii administraţiei publice locale Poiana Lacului au intervenit în regim de urgenţă pentru îndepărtarea deşeurilor şi la această oră acţiunea s-a finalizat", precizează Apele Române.

În urma controlului a fost demarată o cercetare comună a Administraţiei Bazinale de Apă Argeş-Vedea, Gărzii de Mediu - Comisariatul Judeţean Argeş şi Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Argeş, cu scopul identificării provenienţei resturilor de animale şi a celor care se fac vinovaţi de aruncarea deşeurilor. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante