Aplicaţia de care orice tânăr bucureştean sau turist are nevoie

Aplicaţia de care orice tânăr bucureştean sau turist are nevoie

 • Home
 • Social (astăzi, 06:27) 1491 afişări

  Bucharest City App face parte din categoria acelor lucruri simple, destinate să aibă succes, care te fac să exclami: „Eu de ce nu m-am gândit la asta?!“. Este o aplicaţie completă pentru Android şi iOS, gândită atât pentru publicul român cât şi pentru expaţi sau turiştii străini, o aplicaţie de timp liber în care pot fi găsite evenimente, spectacole, petreceri, filme, practic viaţa culturală, artistică, ba chiar şi underground a Bucureştiului. Aplicaţia nu prezintă doar o agendă completă de evenimente, ci şi multe secţiuni - restaurante, cafenele, cluburi, spa-uri, centre medicale, atracţii turistice, rutele RATB, harta metroului.

  Aplicaţia de care orice tânăr bucureştean sau turist are nevoie

  Bucharest City a fost dezvoltată de compania de servicii turistice Eventur, condusă de Alex Filip şi de Dragoş Asaftei. Proiectul a fost lansat pe 25 ianuarie şi în acest moment are peste 500 de beneficiari – teatre, restaurante, cafenele, cluburi, magazine, spitale  sau farmacii. „Aplicaţia a fost vizibilă şi online, cu ajutorul a peste 150 de bloguri care au prezentat-o în prima săptămână. A fost prezentă şi în offline, la televiziuni, posturi de radio sau în presă. Timp de două săptămâni aplicaţia a fost prezentă peste tot“, spune Alex Filip.

  Citeşte articolul integral pe business magazin.ro

  Sursa: mediafax.ro

  Trimite pe WhatsApp


  Citește și:

  populare
  astăzi

  1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

  2 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

  3 ULTIMA ORĂ Prima evaluare independentă a pierderilor suferite de ruși în Ucraina!

  4 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

  5 Ucrainenii l-au ucis pe „comandantul Tik Tok”