Aplicația WhatsApp, afectată miercuri seara de o pană la nivel mondial

Aplicația WhatsApp, afectată miercuri seara de o pană la nivel mondial

Aplicația de mesagerie WhatsApp a fost afectată de o pană mondială în seara de miercuri 3 mai, relatează siteul www.huffingtonpost.fr.

Utilizatorii nu au putut să trimită sau să primească mesaje timp de mai multe ore în această aplicație, creată în 2009, și achiziționată în 2014 de Facebook.

"Utilizatorii din toate părțile lumii au fost incapabili să acceseze WhatsApp timp de mai multe ore. Am soluționat acum problema și ne cerem scuze pentru neplăcerile produse", a informat Whatsapp într-un comunicat.

Printre miliardele de utilizatori din lumea întreagă, reacțiile nu s-au lăsat așteptate. Mulți utilizatori s-au întrebat dacă de vină este telefonul lor sau pana generală.

Pana a intervenit în plină dezbatere dintre cele două tururi ale alegerile prezidențiale franceze a candidaților Emmanuel Macron și Marine Le Pen, fapt ce a amuzat numeroși internauți care au considerat că este vorbă de o coincidență hazlie.

Nu este prima dată când WhatsApp este afectat de o pană de asemenea proporții: în noaptea de 31 decembrie 2015 aplicația nu a funcționat pentru utilizatorii din lumea întreagă timp de mai multe ore.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 „Sacoșa cu 2,5 milioane de euro era pentru Elena Udrea”

3 Ce urmează? Liniște și o guvernare liberală

4 „Femeile care vor să facă sex să poarte la job un cerculeț verde pe rever” / Controversă provocată de George Bu…

5 Tun de 400 de milioane de euro! / Cui au dat liberalii licențele pentru nămolul de la Techirghiol și sarea de la…