Aplicația WhatsApp, afectată miercuri seara de o pană la nivel mondial

Aplicația WhatsApp, afectată miercuri seara de o pană la nivel mondial

Aplicația de mesagerie WhatsApp a fost afectată de o pană mondială în seara de miercuri 3 mai, relatează siteul www.huffingtonpost.fr.

Utilizatorii nu au putut să trimită sau să primească mesaje timp de mai multe ore în această aplicație, creată în 2009, și achiziționată în 2014 de Facebook.

"Utilizatorii din toate părțile lumii au fost incapabili să acceseze WhatsApp timp de mai multe ore. Am soluționat acum problema și ne cerem scuze pentru neplăcerile produse", a informat Whatsapp într-un comunicat.

Printre miliardele de utilizatori din lumea întreagă, reacțiile nu s-au lăsat așteptate. Mulți utilizatori s-au întrebat dacă de vină este telefonul lor sau pana generală.

Pana a intervenit în plină dezbatere dintre cele două tururi ale alegerile prezidențiale franceze a candidaților Emmanuel Macron și Marine Le Pen, fapt ce a amuzat numeroși internauți care au considerat că este vorbă de o coincidență hazlie.

Nu este prima dată când WhatsApp este afectat de o pană de asemenea proporții: în noaptea de 31 decembrie 2015 aplicația nu a funcționat pentru utilizatorii din lumea întreagă timp de mai multe ore.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia