Aproape jumătate dintre americani rămân convinşi că a existat o complicitate Trump-Rusia

Aproape jumătate dintre americani consideră în continuare că Donald Trump a colaborat cu Rusia în presupusa implicare a acesteia în alegerile prezidenţiale din 2016, potrivit unui sondaj Reuters/Ipsos realizat după finalizarea anchetei procurorului special Robert Mueller, care nu a găsit dovada unei astfel de complicităţi infracţionale, informează miercuri publicaţia franceză Le Figaro.

Potrivit acestui sondaj, 48% dintre persoanele intervievate cred că Donald Trump sau un membru al echipei sale de campanie electorală a colaborat cu Rusia pentru a influenţa alegerile din 2016, adică cu 6% mai puţin decât în sondajul efectuat săptămâna trecută. Pentru 53% dintre cei intervievaţi, preşedintele american a încercat să pună capăt "anchetei ruse".

După ce au luat cunoştinţă despre concluziile anchetei procurorului special Robert Mueller, americanii au o opinie puţin mai bună despre Donald Trump, arată ancheta naţională. Trump a acumulat 43% de opinii favorabile pentru activitatea sa la Casa Albă, adică cu un procent mai mult decât la începutul anului şi cu patru puncte procentuale mai mult decât săptămâna trecută. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 CCR, asasinii României! / Dr Emilian Imbri, managerul spitalului Victor Babeș: Trei infectați au plecat / Și de la…

2 Document / Pacienții Covid au început să plece din spitale, începând de vineri / Statul rămâne fără instrumentul l…

3 50 de miliarde de dolari. Asta este averea reală a Mafiei PSD care a furat România în ultimii 30 de ani. Numai…

4 ULTIMA ORĂ România are cea mai abruptă creștere a curbei de infectare cu coronavirus din Europa de Est

5 VIDEO Ascultați-l pe Dorneanu ce tupeu de borfaș are! Se apără cu tatăl vitreg al lui Tăriceanu, turnătorul Da…