Aproximativ 170 de participanţi la o petrecere în Capitală şi organizatorul evenimentului, sancţionaţi de poliţişti

Aproximativ 170 de participanţi la o petrecere în Capitală şi organizatorul evenimentului, sancţionaţi de poliţişti

Aproximativ 170 de participanţi la o petrecere şi organizatorul evenimentului au fost sancţionaţi de poliţiştii Secţiei 6 din Bucureşti după un apel la 112 care sesiza că este tulburată liniştea publică prin muzică şi gălăgie, a informat, vineri dimineaţa, Poliţia Capitalei.

Potrivit sursei citate, în cursul nopţii de joi spre vineri, în jurul orei 1,00, Secţia 6 Poliţie a fost sesizată, prin apel 112, că se tulbură liniştea publică prin muzică şi gălăgie. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei, care au identificat un salon de evenimente unde avea loc o petrecere.

"Au fost identificate şi legitimate aproximativ 170 de persoane. Organizatorul evenimentului a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 de lei, conform Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Petrecerea a fost oprită, toate persoanele identificate fiind sancţionate contravenţional", au transmis reprezentanţii Poliţiei Capitalei. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...