Arad: 14 migranţi turci, găsiţi ascunşi într-un camion încărcat cu peşte la frontiera cu Ungaria

Arad: 14 migranţi turci, găsiţi ascunşi într-un camion încărcat cu peşte la frontiera cu Ungaria

Un grup format din 14 migranţi turci a fost descoperit de către autorităţile de la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac, străinii fiind ascunşi într-un camion care transporta peşte în Olanda.

Camionul era condus de un cetăţean turc în vârstă 44 ani şi era înmatriculat în Turcia. Şoferul a declarat că transportă peşte pe ruta Turcia - Olanda, însă la controlul remorcii, poliţiştii de frontieră au observat că sigiliul vamal prezintă semne de deteriorare.


Sursa foto: www.politiadefrontiera.ro


"S-a trecut la un control amănunţit, în urma căruia au fost descoperiţi, ascunşi în semiremorca automărfarului, deasupra cutiilor cu peşte, paisprezece cetăţeni străini. Persoanele au fost preluate şi transportate la sediul Sectorului PF Nădlac, pentru cercetări", precizează, luni, un comunicat al Poliţiei de Frontieră Arad.

În urma primelor verificări, s-a constatat că grupul era format din paisprezece bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 şi 34 de ani. Ei au declarat că doreau să ajungă în vestul Europei, însă sunt cercetaţi penal tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Şoferul turc este cercetat pentru trafic de migranţi. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 „Am văzut poza şi mi-am dat seama că nu se leagă ceva” / Lunetistul care a ucis un terorist de la 3,5 km contrazice FBI-ul în cazul atentatului asupra l…

2 Dezvăluirile scandaloase de acum 15 ani despre Coldea și Băsescu se cam adeveresc...

3 „Doar în Africa am mai văzut așa ceva” / Codin Maticiuc, șocat de camera în care a stat într-un hotel din Costinești

4 Imagini istorice din anii '70 / De frica rușilor, Transfăgărăşanul a fost construit în doar patru ani

5 Imagini care dau fiori cu podul unde a deraiat trenul internaţional IRN 347(Dacia Wien Hauptbahnhof - Bucureşti Nord)