Arad: 14 migranţi turci, găsiţi ascunşi într-un camion încărcat cu peşte la frontiera cu Ungaria

Arad: 14 migranţi turci, găsiţi ascunşi într-un camion încărcat cu peşte la frontiera cu Ungaria

Un grup format din 14 migranţi turci a fost descoperit de către autorităţile de la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac, străinii fiind ascunşi într-un camion care transporta peşte în Olanda.

Camionul era condus de un cetăţean turc în vârstă 44 ani şi era înmatriculat în Turcia. Şoferul a declarat că transportă peşte pe ruta Turcia - Olanda, însă la controlul remorcii, poliţiştii de frontieră au observat că sigiliul vamal prezintă semne de deteriorare.

 


Sursa foto: www.politiadefrontiera.ro


"S-a trecut la un control amănunţit, în urma căruia au fost descoperiţi, ascunşi în semiremorca automărfarului, deasupra cutiilor cu peşte, paisprezece cetăţeni străini. Persoanele au fost preluate şi transportate la sediul Sectorului PF Nădlac, pentru cercetări", precizează, luni, un comunicat al Poliţiei de Frontieră Arad.

În urma primelor verificări, s-a constatat că grupul era format din paisprezece bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 şi 34 de ani. Ei au declarat că doreau să ajungă în vestul Europei, însă sunt cercetaţi penal tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Şoferul turc este cercetat pentru trafic de migranţi. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Ucrainenii au aruncat în aer trenul blindat adus de ruși la Melitopol

2 Priviți, americanii au prezentat în România cel mai nou tanc, Abrams M1A2 SEPv3

3 VIDEO Primele lovituri împotriva tancurilor rusești cu rachetele britanice Brimstone

4 Amănunte de culise / Oprescu stătea într-o zonă exclusivistă din Atena. Se pregătea să plece spre o insulă din Marea Egee

5 Ucrainenii, lovitură cruntă pentru Rusia! / Au distrus postul de comandă al brigăzii Flotei Mării Negre / Mai mulți ofițeri de rang înalt au fost uciși sa…