Arad: 27 de migranţi, descoperiţi la frontieră într-un TIR care mergea în Spania

Arad: 27 de migranţi, descoperiţi la frontieră într-un TIR care mergea în Spania

Poliţiştii de frontieră arădeni au descoperit, luni dimineaţă, 27 de migranţi din Egipt şi Afganistan care au încercat să iasă din ţară ascunşi într-un TIR verificat în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II şi care se deplasa în Spania.

Şoferul este român şi transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, paleţi cu rucsacuri şi alte bunuri din România pentru firme din Spania.

"În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentul pentru marfă, 27 de cetăţeni străini. Persoanele au fost preluate şi transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Egipt şi Afganistan, cu vârste cuprinse între 22 şi 42 de ani", a informat Poliţia de Frontieră.

Cercetările sunt continuate şi urmează să se stabilească dacă şoferul este implicat în tentativa migranţilor de a trece ilegal frontiera de stat. AGERPRES / (AS - autor: Marian Buga, editor: Karina Olteanu, editor online: Simona Aruștei)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Cresc frustrările printre soldații ruși” / Interceptări ale serviciilor de informații poloneze

2 Pe unde își țin banii miliardarii României / Detaliile inedite din dosarul furtului din casa „regelui pavelelor”

3 „Putin ar putea invada Europa anul viitor, posibil state membre ale alianței”

4 Începutul sfârșitului pentru Putin? Prețul acțiunilor Gazprom s-a prăbușit joi după ce a refuzat să plătească dividende

5 VIDEO „Pământul le ardea sub picioare, marea fierbea” / Cum i-au alungat ucrainenii pe ruși de pe Insula Șerpilor