Arad: 27 de migranţi, descoperiţi la frontieră într-un TIR care mergea în Spania

Arad: 27 de migranţi, descoperiţi la frontieră într-un TIR care mergea în Spania

Poliţiştii de frontieră arădeni au descoperit, luni dimineaţă, 27 de migranţi din Egipt şi Afganistan care au încercat să iasă din ţară ascunşi într-un TIR verificat în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II şi care se deplasa în Spania.

Şoferul este român şi transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, paleţi cu rucsacuri şi alte bunuri din România pentru firme din Spania.

"În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentul pentru marfă, 27 de cetăţeni străini. Persoanele au fost preluate şi transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Egipt şi Afganistan, cu vârste cuprinse între 22 şi 42 de ani", a informat Poliţia de Frontieră.

Cercetările sunt continuate şi urmează să se stabilească dacă şoferul este implicat în tentativa migranţilor de a trece ilegal frontiera de stat. AGERPRES / (AS - autor: Marian Buga, editor: Karina Olteanu, editor online: Simona Aruștei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale