Arad: Anchetă după ce o gravidă cu COVID-19 a intrat în stop cardiac în timpul transferului între spitale şi a murit

Arad: Anchetă după ce o gravidă cu COVID-19 a intrat în stop cardiac în timpul transferului între spitale şi a murit

O femeie gravidă din Arad bolnavă de COVID-19 a decedat, joi după-amiază, după ce a intrat în stop cardio-respirator în timpul transferului de la spital din Arad la Timişoara, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) demarând o anchetă.

Şeful DSP Arad, Horea Timiş, a declarat, pentru AGERPRES, că femeia avea 39 de ani şi era gravidă în 28 de săptămâni. Ea fusese internată în secţia ATI din cadrul fostului spital municipal din Arad, care aparţine acum de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. După ce starea de sănătate s-a agravat, pe fondul infecţiei cu noul coronavirus, medicii au decis să o transfere la Timişoara.

"În drum spre Spitalul Judeţean Timişoara, pacienta a intrat în stop cardio-respirator. A fost resuscitată, intubată şi resuscitată din nou la Unitatea de Primiri Urgenţe din Timişoara, unde a decedat", a declarat Timiş.

Conform sursei citate, s-a luat legătura cu DSP Timiş, pentru o anchetă comună privind împrejurările decesului gravidei. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria