Arad: Anchetă privind acuzaţii că o femeie ar fi fost bătută de poliţişti pe stradă pentru că nu purta mască

Arad: Anchetă privind acuzaţii că o femeie ar fi fost bătută de poliţişti pe stradă pentru că nu purta mască

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad anunţă că face o anchetă după ce, pe reţele de socializare, au fost distribuite imagini video cu o femeie preluată de medici, iar martorii din filmare acuză că aceasta a fost bătută pe stradă de poliţişti pentru că nu ar fi purtat mască.

Incidentul ar fi avut loc pe o stradă din comuna Buteni, în cursul zilei de miercuri.

"Poliţiştii oraşului Sebiş au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că, pe raza localităţii Buteni, o femeie ar fi fost agresată de poliţişti. La faţa locului a fost solicitat un echipaj SMURD, care a preluat o femeie de 50 de ani, aceasta fiind transportată la spitalul orăşenesc Ineu în vederea acordării de îngrijiri medicale. În continuare se vor efectua cercetări în vederea stabilirii stării de fapt, audierii persoanelor în cauză şi luarea măsurilor legale care se impun. Până la această oră nu a fost depusă nicio plângere", a transmis IPJ Arad în noaptea de miercuri spre joi.

Într-un clip video postat pe Facebook apare o femeie leşinată pe stradă, iar mai mulţi localnici încearcă să ajute victima. Într-un al doilea clip se vede cum femeia este preluată de un echipaj SMURD pentru a fi transportată la spital.

În ambele filmări, martorii afirmă că "Poliţia de la Sebiş a bătut-o" pentru că "a prins-o pe drum fără mască". AGERPRES / (AS - autor: Marian Buga, editor: Marius Frăţilă, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa