Arad: Deputatul Dorel Căprar, exclus din PSD, a anunţat că s-a înscris în PPU

Arad: Deputatul Dorel Căprar, exclus din PSD, a anunţat că s-a înscris în PPU

Deputatul arădean Dorel Căprar, care a fost exclus din PSD la finalul lunii aprilie, a anunţat, miercuri, că s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste (social-liberal), afirmând că se regăseşte în doctrina acestei formaţiuni.

"Am decis că doctrina umanistă şi promovarea valorilor acesteia este în interesul României şi al cetăţenilor români şi este pe deplin compatibilă cu principiile şi valorile mele politice şi de viaţă. În această perioadă societatea românească are o nevoie acută de revenire la valorile tradiţionale de respect şi sprijin faţă de om, de nevoile acestuia, de raţiune, demnitate, credinţă şi mai ales de patriotism. Considerând că doctrina umanistă poate constitui un remediu eficient al actualei situaţii, am decis să mă alătur proiectului politic al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) şi începând de azi să mă înscriu în acest partid", a transmis Dorel Căprar, prin intermediul unui comunicat de presă.

În 13 mai, PSD Arad anunţa că l-a exclus pe Dorel Căprar din partid.

"În urma hotărârii Biroului Permanent Judeţean al PSD Arad, întrunit în şedinţa statutară în data de 30 aprilie 2020, deputatul Dorel Căprar a fost exclus din Partidul Social Democrat. Facem aceste precizări pentru a accentua faptul că orice declaraţie sau luare de poziţie, exprimată de Dorel Căprar, în spaţiul public, nu reprezintă punctul de vedere al PSD, ci strict opiniile domnului deputat Căprar", se arăta într-un comunicat transmis de conducerea PSD Arad.

La acel moment, contactat de AGERPRES, Dorel Căprar declara că decizia nu a fost luată în mod statutar, motiv pentru care se considera în continuare membru PSD.

"Această excludere este în afara statutului, a fost făcută în cadrul unei şedinţe de Birou online, într-o seară imediat după o ieşire a mea împotriva preşedintelui Ciolacu şi a secretarului general Stănescu. Conform statutului, membrii Biroului sunt şi parlamentarii. De când a pus mâna pe organizaţie, Mihai Fifor şi gaşca lui nu au mai catadicsit să ne invite la nicio întâlnire politică atât fizic cât şi online, pe mine şi pe deputatul Todor", spunea Dorel Căprar, care în trecut a fost preşedintele organizaţiei judeţene PSD Arad.

Căprar spunea că va depune contestaţie şi va aşteapta decizia Comitetului Executiv, iar ulterior se va adresa unei instanţe.

Dorel Căprar a fost trimis în judecată în 7 aprilie, de către procurorii DNA, în dosarul cu privire la DRDP Timişoara, el fiind acuzat de trafic de influenţă şi complicitate la luare de mită. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bă, ghiolbanilor din fruntea Ro, citiți asta! / Emerging Europe: Maia Sandu e pe punctul de a deveni cel mai put…

2 Explodează alcovul bucureștean? / „Vă fac de panaramă, bolnavele Bucureștiului! Se f...teau la show! Are HIV… a …

3 A fost sau nu Firea amanta lui Tăriceanu? I-a spart casa fostului soț, Răsvan?

4 Proasta pusă de PNL pleacă din TVR cu scandal / Imbecila a sigilat biroul, de parcă ar fi de la mă-sa! / Cealaltă,…

5 Ro a rămas țara P.C.R. / Fiul cel mare al rectorului Tudorel Toader, un dobitoc, este unicul candidat pentru un …