Arad: Doi elevi care ar fi fumat substanţe interzise, transportaţi la spital

Arad: Doi elevi care ar fi fumat substanţe interzise, transportaţi la spital

Doi elevi din Arad, care ar fi fumat la şcoală ţigări cu substanţe interzise, au fost transportaţi, miercuri, la spital pentru îngrijiri medicale, poliţiştii începând o anchetă în acest caz.

Directorul medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Arad, Mircea Merea, a declarat, pentru AGERPRES, că un echipaj medical a fost solicitat prin 112 la Liceul Tehnologic UCECOM "Spiru Haret" Arad, unde doi elevi se simţeau rău, după ce ar fi fumat substanţe interzise.

"Este vorba de o fată de 16 ani care avea un episod lipotimic, adică şi-a pierdut starea de conştienţă pentru scurt timp. În timp ce echipajul medical îi acorda ajutor, a fost solicitat pentru un al doilea elev din aceeaşi şcoală, un băiat de 15 ani, care avea manifestări digestive, respectiv greaţă. Ambii ar fi fumat ceva, posibil substanţe interzise, ceea ce explică simptomele pe care le-au avut", a declarat Merea.

Cei doi adolescenţi au fost transportaţi la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Simina Roz, a precizat că băiatul a fost lăsat să plece acasă după ce a primit îngrijiri, iar fata va mai rămâne sub observaţie.

Medicii le-au prelevat celor doi probe biologice, urmând să se determine ce substanţe au consumat.

Conform unor surse din şcoală, cei doi elevi ar fi fumat etnobotanice şi ar fi consumat, în acelaşi timp, o băutură energizantă din comerţ.


Poliţiştii au fost sesizaţi despre acest caz şi au început cercetările. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa