Arad: Dosar penal pentru ucidere din culpă după decesul unei tinere la Spitalul Judeţean

Arad: Dosar penal pentru ucidere din culpă după decesul unei tinere la Spitalul Judeţean

Poliţiştii şi procurorii fac cercetări, după ce o tânără de 29 de ani a decedat la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad, a declarat, luni, Simina Roz, purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare.

Potrivit sursei citate, tânăra care a fost adusă la UPU sâmbătă de doi bărbaţi se afla în stop cardio-respirator, iar ulterior a decedat.

Unul dintre însoţitori le-a spus medicilor că pacienta consumase droguri, fără a putea preciza despre ce substanţe a fost vorba, a precizat Simina Roz.

"Personalul medical de la UPU a anunţat Poliţia, care a deschis un dosar de cercetare penală 'in rem' pentru ucidere din culpă", a declarat purtătorul de cuvânt al SCJU Arad.

Dosarul a fost repartizat unui procuror care va face audieri în cauză, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria (PJ) Arad, procurorul Antonela Ianotă.

"Primii care vor fi audiaţi de anchetatori sunt cei doi bărbaţi care au adus-o pe tânără la UPU, aceştia putând furniza informaţii importante pentru cursul anchetei. Totodată, medicii legişti arădeni vor efectua necropsia cadavrului, în urma analizelor toxicologice urmând a se stabili dacă tânăra a consumat substanţe periculoase şi care au fost acestea", a adăugat sursa citată. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Simple zvonuri?

2 VIDEO Voi vedeți ce se întâmplă pe Autostrada A1 Sibiu - Pitești?

3 Dobitocul ăsta prezintă știri la Antena 3! / Citiți și voi ce personaje adăpostește cloaca lui Voiculescu!

4 Scrisoarea asta nu poate fi adevărată! / Ce le-a scris judecătorilor o moldoveancă despre plăcerea sexului desco…

5 VIDEO Sex mistic în temple, dansuri în pielea goală şi spirale yoga