Arad: Migranţi prinşi încercând să iasă din ţară ascunşi sub o remorcă sau traversând un câmp

Arad: Migranţi prinşi încercând să iasă din ţară ascunşi sub o remorcă sau traversând un câmp

Cinci migranţi turci şi marocani au fost prinşi, miercuri, încercând să iasă din România pe la frontiera cu Ungaria, ascunşi sub remorca unui TIR sau traversând pe jos câmpul, în zona oraşului de Nădlac, au informat reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Arad.

Potrivit sursei citate, în cursul dimineţii, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II s-a prezentat pentru formalităţile de ieşire din ţară un cetăţean turc, conducând un automărfar înmatriculat în Polonia. Poliţiştii de frontieră au găsit ascunşi, sub remorcă, doi bărbaţi.

Totodată, în apropiere de PTF Nădlac I, la aproximativ 600 de metri faţă de linia de frontieră cu Ungaria, au fost prinşi trei marocani care mergeau pe jos pe câmp, spre teritoriul ţării vecine.

Cei cinci migranţi, toţi bărbaţi, au vârste cuprinse între 20 şi 35 ani şi au declarat că doreau să ajungă vestul Europei. Toţi sunt cercetaţi pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro