Arad: Nouă sirieni, găsiţi la graniţă ascunşi într-un TIR încărcat cu mobilă

Arad: Nouă sirieni, găsiţi la graniţă ascunşi într-un TIR încărcat cu mobilă

Nouă sirieni au fost descoperiţi la frontiera cu Ungaria, într-un TIR încărcat cu mobilă care urma să plece în Austria, şoferul român fiind cercetat pentru trafic de migranţi.

TIR-ul urma să iasă din ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, iar în baza unei analize de risc, poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit. În interiorul remorcii, au fost descoperiţi, ascunşi printre mobila transportată, nouă cetăţeni străini.

"Persoanele au fost preluate şi transportate la sediul sectorului pentru cercetări. În cadrul verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Siria, cu vârste cuprinse între 17 şi 34 de ani", a informat, luni, Poliţia de Frontieră Arad.

În acest caz, poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat, în cazul migranţilor sirieni, şi pentru trafic de migranţi, în cazul şoferului român. AGERPRES / (AS - autor: Marian Buga, editor: Marius Frăţilă, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”