Arad: Opt afgani au fost găsiţi ascunşi într-un TIR verificat la frontieră

Arad: Opt afgani au fost găsiţi ascunşi într-un TIR verificat la frontieră

Opt migranţi din Afganistan au fost descoperiţi, miercuri dimineaţă, ascunşi într-un TIR care mergea în Germania şi a fost verificat în Punctul de Trecere a Frontierei Vărşand.

Şoferul este cetăţean bulgar şi transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, material plastic pentru o firmă din Germania.

"În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentul marfă al semiremorcii, opt cetăţeni străini. Persoanele au fost preluate şi transportate la sediul sectorului pentru cercetări suplimentare. În cadrul verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Afganistan, solicitanţi de azil în România", a informat Poliţia de Frontieră Arad.

Afganii ar putea fi cercetaţi pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat iar şoferul pentru trafic de migranţi.AGERPRES / (AS - autor: Marian Buga, editor: Karina Olteanu, editor online: Andreea Lăzăroiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 A murit Peter Imre, fostul ginere al lui Meleșcanu

2 „Am primit peste o mie de cereri în căsătorie” / Cine este ucraineanca

3 VIDEO „Acei băieți au văzut mai mulți sâni decât am văzut eu în toată viața mea” / Influenceriță pe TikTok a fost arestată pentru pornografie

4 Documente secrete / „Putin gândește puțin și e disperat. Se teme de pericolul unei victorii ucrainene”

5 VIDEO Priviți, „dihăniile HIMARS” au distrus două depozite strategice ale rușilor!