Arad: Opt migranţi din Vietnam, prinşi ascunşi într-un camion în timp ce voiau să treacă graniţa

Arad: Opt migranţi din Vietnam, prinşi ascunşi într-un camion în timp ce voiau să treacă graniţa

Opt migranţi provenind din Vietnam au fost prinşi încercând să iasă ilegal din ţară, ascunşi într-un camion care transporta panouri din pal în Italia.

Poliţiştii de la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II au verificat semiremorca după ce şoferul, un român de 39 de ani, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de ieşire din ţară.

"În urma analizei de risc specifice, poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea controlului amănunţit al mijlocului de transport. Astfel, în interiorul semiremorcii, au fost descoperite ascunse opt persoane, printre obiectele transportate. În cadrul primelor verificări, poliţiştii de frontieră au stabilit că cei opt bărbaţi sunt cetăţeni vietnamezi, cu vârste cuprinse între 21 şi 36 de ani, care intenţionau să ajungă în vestul Europei", precizează un comunicat de presă transmis, duminică, de Poliţia de Frontieră Arad.

Şoferul este cercetat pentru trafic de migranţi, iar străinii pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Nu arată rău nici ea! / Reacția englezoaicei părăsite pentru o ucraineancă refugiată

2 Imagini care dau fiori soldaților ruși

3 De citit! / Replica unui grup de economiști ucraineni la afirmațiile lui Noam Chomsky despre războiul dintre Rusia și Ucraina

4 VIDEO Priviți, rușii aveau doar 10 bucăți, acum au mai rămas 9....

5 Interesante amănunte...