Arad: Patru bărbaţi, cercetaţi după ce au fost prinşi schimbând burlanele unei case fără acordul proprietarului

Patru bărbaţi din Arad au fost prinşi în flagrant de poliţişti în timp ce schimbau burlanele unei case fără a avea acordul proprietarului, pe care ar fi intenţionat ca, în urma "lucrării", să îl constrângă să le plătească câteva mii de lei, ei fiind cercetaţi pentru distrugere.

Un echipaj de poliţie care patrula pe strada Coloniştilor din municipiul Arad i-a surprins pe cei patru bărbaţi, care au între 22 şi 44 de ani, în timp ce smulgeau burlanele unei case, oamenii legii constatând că nu aveau acordul proprietarului.

"Cei patru au fost surprinşi în timp ce smulgeau şi demontau o parte a şarpantei acoperişului şi a burlanelor de scurgere a apei pluviale, montând în locul acestora altele noi, în scopul de a fi retribuiţi pentru 'lucrarea' efectuată. Din verificările efectuate, s-a constatat că activitatea prestată de cei în cauză nu ar fi beneficiat de acordul proprietarului imobilului", a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, Lorena Radu.

Cei patru sunt cercetaţi penal pentru distrugere şi fiecare dintre ei a fost amendat cu câte 500 de lei pentru "efectuarea de acte comerciale fără autorizaţie".

Poliţiştii arădeni spun că, în ultimii ani, au existat mai multe plângeri de la persoane care au fost constrânse de astfel de echipe de muncitori să plătească mii de lei pentru lucrări de schimbare a burlanelor pe care nu le-au comandat. AGERPRES / (AS - autor: Marian Buga, editor: Irina Poenaru, editor online: Anda Badea)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cel mai mare furt comis vreodată de un român tocmai s-a mușamalizat. Țara a pierdut peste un miliard de dolari

2 O să aveți un șoc când veți afla cine sunt...

3 Informație / Președintele pregătește din umbră o mutare care poate îngropa definitiv PSD

4 Un erou în locul lui Arafat?

5 În afacerea „10 august 2018” a venit și vremea decontării vinovățiilor individuale

recomandări

Te ia DNA: Laura Corina Georgescu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Avem apă pe Marte. Dar viață?