Arad: Peste 30 de migranţi, prinşi ascunşi în trei camioane şi un microbuz, la frontieră

Arad: Peste 30 de migranţi, prinşi ascunşi în trei camioane şi un microbuz, la frontieră

Peste 30 de migranţi au fost prinşi la frontiera cu Ungaria, în judeţul Arad, când încercau să iasă din ţară ascunşi în trei camioane şi un microbuz, verificate la sfârşit de săptămână.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de Poliţia de Frontieră Arad, cel mai mare grup de migranţi a fost depistat duminică, în zona oraşului Nădlac. Într-un microbuz oprit în trafic înainte de frontieră, înmatriculat în România şi condus de un român, se aflau 17 străini.

"Persoanele au fost conduse la sediul punctului pentru efectuarea verificărilor. În urma cercetărilor a fost stabilit faptul că sunt cetăţeni din Pakistan, India şi Bangladesh, cu vârste cuprinse între 16 şi 36 de ani", informează Poliţia de Frontieră Arad.

De asemenea, în PTF Nădlac I, poliţiştii de frontieră au efectuat controlul amănunţit asupra a două camioane, conduse de doi români, care transportau cutii cu condimente şi saci de boabe de porumb pentru societăţi din Franţa şi Marea Britanie. În remorci au fost găsiţi 11 migranţi din Afganistan şi India, cu vârste cuprinse între 16 şi 34 de ani.

În PTF Nădlac II, într-un camion condus de un bulgar, au fost prinşi trei afgani, cu vârste cuprinse între 16 şi 18 ani Şoferul transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, întrerupătoare electrice pe ruta Bulgaria-Germania.

În toate cazurile, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

4 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

5 Foarte interesante amănunte...