Arad: Restricţii de circulaţie pe teritoriul Ungariei pentru camioane, în perioada Rusaliilor catolice

Arad: Restricţii de circulaţie pe teritoriul Ungariei pentru camioane, în perioada Rusaliilor catolice

Ungaria nu va permite accesul camioanelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone pe teritoriul ţării în perioada Rusaliilor Catolice, respectiv de sâmbătă, ora 23,00, până luni, ora 23,00 (orele României), a informat, vineri, Poliţia de Frontieră Arad.

Potrivit sursei citate, autorităţile statului vecin au adus la cunoştinţa autorităţilor române faptul că, în perioada aplicării restricţiilor, şoferii automarfarelor vor avea obligaţia să staţioneze în parcările special amenajate, pentru că nu pot circula pe drumurile publice din Ungaria.

Poliţiştii de frontieră români şi ungari vor dispune măsuri comune pentru fluidizarea traficului la ridicarea restricţiilor.

Traficul de călători şi autoturisme prin punctele de trecere a frontierei se va desfăşura în condiţii normale.

Poliţia de Frontieră le recomandă şoferilor de automarfare să nu se îndrepte doar spre marile puncte de trecere a graniţei după ridicarea restricţiilor, pentru a se evita aglomeraţia şi formarea de coloane mari de camioane.

La graniţa cu Ungaria, camioanele pot tranzita PTF Nădlac I, Nădlac II, PTF Vărşand şi PTF Turnu - în judeţul Arad, PTF Borş I, Borş II şi PTF Salonta - în Bihor şi PTF Petea - în Satu Mare. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria