Arad: Şapte migranţi sirieni şi irakieni, prinşi la graniţă ascunşi într-un TIR cu castane

Arad: Şapte migranţi sirieni şi irakieni, prinşi la graniţă ascunşi într-un TIR cu castane

Şapte migranţi din Siria şi Irak au fost prinşi, în noaptea de luni spre marţi, ascunşi în remorca unui TIR turcesc care transporta castane în Germania, străinii încercând să iasă astfel ilegal din ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac.

Potrivit unui comunicat remis, marţi, de Poliţia de Frontieră Arad, la PTF Nădlac a fost verificat amănunţit, în baza unei analize de risc, un automarfar ce urma să iasă din ţară. Şoferul turc, în vârstă de 46 de ani, transporta castane din ţara sa către o firmă din Germania.

"În interiorul remorcii autovehiculului, au fost descoperite ascunse şapte persoane, trei femei şi patru bărbaţi. Acestea au fost duse la sediul instituţiei pentru cercetări, unde s-a constatat că sunt doi cetăţeni sirieni şi cinci cetăţeni irakieni, cu vârste cuprinse între 14 şi 29 de ani", precizează comunicatul.

Şoferul automarfarului este cercetat pentru trafic de migranţi, în timp ce sirienii şi irakienii găsiţi ascunşi sunt cercetaţi pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fără sutien în brațele lui Alex Bodi / Oana Zăvoranu, petrecere de pomină la 48 de ani!

2 Cică vipera era agitată! / Amănunte picante despre despărțirea „cuplului prefăcătoriei”

3 ULTIMA ORĂ Pesedistul Tudorache, îngropat de procurorii DNA! Încă un dosar! Intră în horă și avocata lui Dragn…

4 Așa o fi?

5 Nu, nu este fundația unui bloc, este cavoul lui Videanu de la Bellu!