Arad: Uniforme de poliţişti, găsite abandonate după ce ar fi fost purtate de oameni ai străzii

Arad: Uniforme de poliţişti, găsite abandonate după ce ar fi fost purtate de oameni ai străzii

Două uniforme de poliţişti au fost găsite abandonate în spatele unor blocuri din centrul municipiului Arad, iar locatari din zonă afirmă că acestea au fost purtate câteva zile de oameni ai străzii, cazul fiind cercetat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Locatari au unor blocuri situate în apropiere de Gara Arad au postat pe Facebook fotografii cu uniforme de poliţişti aruncate în spatele unor imobile, unii afirmând că îmbrăcămintea fusese purtată timp ce câteva zile de oameni ai străzii care îşi petrec timpul în zonă.

Reprezentanţii IPJ Arad au declarat, luni, pentru AGERPRES, că au fost începute cercetări cu privire la acest caz, însă deocamdată a fost recuperată doar o jachetă din componenţa unei uniforme.

"Este vorba de articole vestimentare de uniformă de poliţie scoase din uz, probabil căzute de la un balcon din zonă. Un locuitor a adus la sediu o scurtă pe care a găsit-o. Se fac în continuare cercetări", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Adina Aconstantinesei.

Ancheta urmează să stabilească cui au aparţinut uniformele, iar angajatul respectiv ar putea fi cercetat de superiori. AGERPRES / (AS - autor: Marian Buga, editor: Karina Olteanu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...