Arafat: Victimele exploziei de la Constanța sunt în drum spre spital, unde va fi evaluată gravitatea arsurilor

Arafat: Victimele exploziei de la Constanța sunt în drum spre spital, unde va fi evaluată gravitatea arsurilor

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a declarat luni, pentru AGERPRES, că răniții în explozia de la Rafinăria Petromidia se află în drum spre spital, unde urmează a fi evaluați, iar apoi vor fi dispuse măsurile necesare pentru tratamentul acestora.

"La momentul acesta încă nu am informațiile definitive despre starea victimelor. Victimele sunt în drum către spital. Când ajung la spital vom avea evaluarea finală", a spus Arafat.

El a afirmat că după informațiile pe care le deține, incendiul de la Rafinăria Petromidia este foarte aproape de a fi stins.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Constanța, Claudia Tatarici, a precizat anterior că a fost activat planul roșu de intervenție și până în prezent sunt informații că s-au înregistrat patru cazuri de arsuri grave, muncitorii fiind deja preluați de ambulanțe pentru a fi transportați la spital.

Liderul de sindical de pe Platorma Rafinăriei Petromidia, Petre Tancău, a precizat, pentru AGEPRES, că a avut loc o explozie la o pompă de alimentare DDV , din cadrul unei instalații de prerafinare, iar apoi s-a declanșat și un incendiu.

AGERPRES / (A — autor: Roberto Stan, editor: Marius Frățilă, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…