Arbitrul meciului Bayern - Mainz a explicat cum i-a salvat viața unui jucător, chiar pe teren VIDEO

Arbitrul meciului Bayern - Mainz a explicat cum i-a salvat viața unui jucător, chiar pe teren VIDEO

Josuha Guilavogui a trecut printr-un moment de cumpănă în ultima etapă din Bundesliga. Jucătorul lui Mainz a fost lovit accidental în cap cu genunchiul de un coechipier în partida cu Bayern Munchen și s-a prăbușit la pământ. El a fost salvat de arbitrul Patrick Ittrich, care a intervenit imediat și s-a asigurat că fotbalistul francez poate să respire.

După gestul său, ”centralul” și-a primit acum laudele, atât din partea jucătorului, cât și a fanilor și a presei germane. „Trebuie să acționezi prompt atunci când cineva își pierde cunoștința, nu este timp de pierdut. Am trecut prin multe situații de genul acesta. Își înghițise limba. Trebuie să te asiguri că are limba complet scoasă pentru a putea respira”, a explicat Ittrich după meci.

Arbitrul Ittich, primul care i-a sărit în ajutor fotbalistului. Foto EPA EFE

Arbitrul a fost lăudat de presa germană și de către fani pentru intervenția sa rapidă și pentru calmul de care a dat dovadă în această situație limită. Mulțumiri a primit și de la Guilavogui pentru intervenția salvatoare. „Mulțumesc foarte mult arbitrului pentru intervenția imediată și pentru ajutorul oferit, domnului Patrick Ittrich. De asemenea, mulțumesc colegilor mei de echipă și medicilor de la Mainz”, a spus mijlocașul francez în vârstă de 33 de ani.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?