Arestul preventiv pentru Udrea și Bica a fost prelungit până când autoritățile din Costa Rica se pronunță asupra cererii de extrădare

Arestul preventiv pentru Udrea și Bica a fost prelungit până când autoritățile din Costa Rica se pronunță asupra cererii de extrădare

O instanță din Costa Rica a decis să prelungească arestul preventiv pentru Elena Udrea și Alina Bica, transmite România TV. Judecătorii au dat curs solicitării procurorilor care au susținut  în fața instanței că arestul preventiv în  cazul acestora ar trebui prelungit până când autoritățile costaricane se vor pronunța asupra cererii de extrădare formulate de către statul român.

Potrivit site-ului ameliarueda.com, procurorii vor prelungirea arestului  până la o soluție definitivă privind cererea de extrădare. ”Dacă este necesar vom cere prelungiri distincte până când procesul de extrădare solicitat de România se încheie”, a declarat un procuror din Costa Rica.

Decizia este un nou eșec pentru Elena Udrea și Alina Bica de a obține eliberarea.  Primul a fost pe 2 noiembrie când o curte din San Jose le-a respins cererea. Nici la Camera Constituțională nu au avut mai  mult succes cu cererea făcută pe 16 noiembrie.

Alina Bica a ajuns în Costa Rica în iulie 2017, fiind urmată de Elena Udrea în februarie acest an.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...