ARGEŞ. 12 copii cu toxiinfecţie, internaţi în spital. Unii dintre ei au fost diagnosticaţi cu adenovirus

ARGEŞ. 12 copii cu toxiinfecţie, internaţi în spital. Unii dintre ei au fost diagnosticaţi cu adenovirus

Coşmarul problemelor medicale în judeţul Argeş pare că nu se mai termină, relatează Digi24. 12 copii din Piteşti, toţi de la şcoala 16, au ajuns la spital cu simptome de toxiinfecţie alimentară. Copiii au şapte ani, iar medicii au confirmat pentru o parte dintre aceştia prezenţa adenovirusului. Conducerea DSP este la Spitalul de Pediatrie din Piteşti şi a demarat deja o anchetă.  

Dintre cei 12 copii - toţi cu vârsta de 7 ani - 11 au fost internaţi în cursul serii la Spitalul de Pediatrie din Piteşti, fiind diagnosticaţi cu toxiinfecţie alimentară, iar altul la Spitalul de Infecţioase a Spitalului Judeţean.

În cazul unora dintre ei s-a confirmat prezenţa adenovirusului.

Toţi copiii învaţă la şcoala nr. 16.

Copiii au mâncat la comun, joi, într-un after school care aparţine acestei şcoli, iar poi s-au simţit rău, a declarat pentru Digi24 prefectul judeţului Argeş, Cristian Soare.

Ei au o stare de rău generală.

Echipe comune de la DSP şi DSVSA vor preleva probe din alimente, fiind declanşată ancheta epidemiologică, a adăugat Cristian Soare.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante