Argeş: Anchetă după ce un poliţist aflat în concediu s-a prezentat la spital cu plăgi împuşcate

Argeş: Anchetă după ce un poliţist aflat în concediu s-a prezentat la spital cu plăgi împuşcate

Procurorii argeşeni au deschis o anchetă, marţi, după ce un poliţist aflat în concediu s-a prezentat la spital cu plăgi împuşcate.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, incidentul a avut loc în noaptea de luni spre marţi.

"În cursul acestei nopţi, poliţiştii argeşeni au fost sesizaţi de către personalul medical al Spitalului Curtea de Argeş cu privire la faptul că, la secţia Urgenţe a acestei unităţi medicale, a fost prezentat un bărbat de 28 de ani din Muşăteşti, cu plăgi împuşcate, posibil a proveni de la o armă de vânătoare", se precizează în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, din primele verificări a rezultat că incidentul s-a produs pe raza localităţii Muşăteşti, într-o zonă împădurită.

"Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Argeş, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş, efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor şi luării măsurilor legale ce se impun. (...) De asemenea, menţionăm faptul că poliţistul se afla în concediu de odihnă", au precizat reprezentanţii IPJ Argeş.

Cercetările în acest caz sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş. AGERPRES / (AS - autor: George Onea, editor: Irina Poenaru, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…