Argeş: Bărbat reţinut după ce a şantajat trei persoane, cerându-le să se retragă din viaţa politică

Argeş: Bărbat reţinut după ce a şantajat trei persoane, cerându-le să se retragă din viaţa politică

Un bărbat de 53 de ani din comuna argeşeană Miceşti, suspectat că a şantajat trei persoane cărora le-a cerut să se retragă din viaţa politică, a fost reţinut de poliţişti.

Potrivit unui comunicat transmis vineri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, cercetările în acest caz au fost efectuate de Biroul de Investigaţii Criminale Piteşti.

"Din cercetări s-a stabilit că, începând cu luna martie, cel în cauză ar fi ameninţat trei persoane, cerând în mod expres retragerea din viaţa politică, pentru a favoriza o persoană cu care avea o relaţie de rudenie, aflată în funcţie de demnitate publică. Pentru administrarea probatoriului, în cursul zilei de 20 august au fost efectuate două percheziţii domiciliare, pe raza comunelor Miceşti şi Mărăcineni, în urma cărora au fost descoperite şi ridicate mai multe mijloace de probă", se precizează în comunicat.

După efectuarea percheziţiilor, bărbatul a fost condus la audieri, în cursul nopţii fiind reţinut pentru 24 de ore. El va fi prezentat vineri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante