Argeș: Mii de sindicaliști de la Dacia la mitingul de protest față de transferarea contribuțiilor sociale de la angajator la angajat

Argeș: Mii de sindicaliști de la Dacia la mitingul de protest față de transferarea contribuțiilor sociale de la angajator la angajat

Mii de sindicaliști de la Dacia s-au strâns, marți, în piața centrală din orașul Mioveni, unde se desfășoară un miting de protest față de intenția Guvernului de a transfera contribuțiile sociale de la angajator la angajat.

* Mai multe imagini pe AGERPRES FOTO

Protestatarii mai cer introducerea obligativității negocierii și încheierii contractelor colective de muncă la nivel de ramură, precum și demararea construcției autostrăzii Pitești-Sibiu, potrivit unui comunicat de presă al Sindicatului Autoturisme Dacia (SAD), organizatorul acțiunii.

Conform unor surse din rândul organizatorilor, la miting sunt așteptați circa 10.000 de sindicaliști de la Automobile Dacia și de la mai multe societăți furnizoare.

AGERPRES / (AS — autor: George Onea, editor: Irina Poenaru, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina