Argeş: O femeie de 65 de ani care exercita fără drept profesia de medic, reţinută pentru tâlhărie

Argeş: O femeie de 65 de ani care exercita fără drept profesia de medic, reţinută pentru tâlhărie

O femeie în vârstă de 65 de ani, suspectată că a exercitat fără drept profesia de medic, a fost reţinută de poliţiştii argeşeni într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate, tâlhărie şi lovire sau alte violenţe.

Potrivit unui comunicat transmis vineri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş, faptele s-au petrecut în luna iulie a acestui an, cercetările fiind efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Piteşti, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti.

"Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 22 iulie, în calitate de medic, după exercitarea unui act medical, cea în cauză nu s-ar fi înţeles cu pacienta în privinţa onorariului, împrejurare în care ar fi încuiat-o, alături de persoana care o însoţea, în sala de aşteptare a cabinetului medical, timp de aproximativ 30 de minute, ulterior agresându-le fizic. Persoanele vătămate au reuşit să părăsească cabinetul, ca urmare a intervenţiei unui martor, însă medicul ar fi refuzat să-i restituie pacientei rucsacul, în interiorul căruia avea mai multe bunuri", se precizează în comunicat.

Conform sursei citate, în urma verificărilor efectuate au rezultat indicii cu privire la faptul că femeia a exercitat profesia de medic fără drept, neavând avizat certificatul de membru al Colegiului Medicilor din România.

Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Piteşti, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, au efectuat, joi, o percheziţie la sediul clinicii, fiind ridicate mai multe înscrisuri cu valoare probatorie.

Femeia a fost ulterior reţinută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de vineri să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Guvernatorul” instalat de ruşi în regiunea Herson ar fi fost otrăvit de menajera sau bucătarul său

2 VIDEO Primele imagini de la arestarea asasinilor plătiți de Rusia pentru a-i ucide pe ministrul ucrainean al Apărării şi pe generalul Kirilo Budanov, …

3 ULTIMA ORĂ Rușii au încercat să-l asasineze pe generalul Kirilo Budanov, șeful serviciului de informații militare de la Kiev

4 Foarte interesante amănunte!

5 Frământări în PSD / Dîncu, la un pas de schimbarea din funcție