Argeş: Percheziţii în trei judeţe într-un dosar de înşelăciune; un piteştean a fost reţinut

Argeş: Percheziţii în trei judeţe într-un dosar de înşelăciune; un piteştean a fost reţinut

Poliţiştii argeşeni au efectuat percheziţii în trei judeţe, la domiciliile unor persoane suspectate de săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, pe numele unui piteştean fiind emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

Potrivit unui comunicat transmis miercuri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, poliţişti Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acţiuni Speciale, au efectuat şase percheziţii domiciliare, patru în judeţul Argeş şi câte una în judeţele Olt şi Ilfov.

"Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 2019-2020, cei în cauză ar fi utilizat, fără drept, datele de identificare ale unor societăţi comerciale ori şi-ar fi atribuit identităţi false, inducând în eroare mai multe persoane vătămate, încasând numerar ori prin cont bancar, sume de bani reprezentând avansuri pentru servicii de transport ori vânzarea unor bunuri, pe care nu le-au prestat", se precizează în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, valoarea prejudiciului este estimată la aproximativ 30.000 de lei.

După finalizarea percheziţiilor, cinci persoane au fost conduse la audieri, un bărbat de 30 de ani, din Piteşti, fiind reţinut pentru 24 de ore. El urmează să fie prezentat miercuri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 O nouă arestare la vârf în Rusia