Argeş: Percheziţii într-un dosar de furt calificat; trei suspecţi vor fi conduşi la audieri

Argeş: Percheziţii într-un dosar de furt calificat; trei suspecţi vor fi conduşi la audieri

Poliţiştii din municipiul Câmpulung Muscel efectuează, joi, cinci percheziţii într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de furt calificat, trei suspecţi urmând să fie conduşi la audieri.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, descinderile au loc sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Muscel.

"Percheziţiile se desfăşoară pe raza municipiului Piteşti, a comunelor Ţiţeşti şi Stâlpeni, la locuinţele a trei persoane bănuite de săvărşirea de infracţiuni de furt calificat. Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, începând cu luna august 2018 până în prezent, cei în cauză ar fi pătruns prin efracţie în mai multe locuinţe şi anexe, de unde ar fi sustras diverse bunuri, în valoare de aproximativ 9.000 de lei", se precizează în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, suspecţii vor fi audiaţi la sediul Secţiei de Poliţie Rurală Stâlpeni.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale şi al Unităţii Centrale de Analiza Informaţiilor din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...