Argeş: Percheziţii la două grupări de cămătărie şi şantaj

Argeş: Percheziţii la două grupări de cămătărie şi şantaj

Peste 100 de poliţişti fac, joi dimineaţă, 23 de percheziţii în judeţul Argeş, la membrii a două grupări suspectate de cămătărie, şantaj, fals în declaraţii, furt din locuinţe şi case de vacanţă, tăiere ilegală şi sustragere de material lemnos.

Argeş: Percheziţii la două grupări de cămătărie şi şantaj (Imagine: Ionuţ Vava/Mediafax Foto)

Potrivit Poliţiei Române, descinderile au loc în cadrul unor dosare penale instrumentate de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti şi ai Poliţiei Municipiului Câmpulung.

Din cercetări a reieşit că suspecţii, din 2011, ar fi adus un prejudiciu patrimoniului privat estimat până în prezent la 150.000 de lei.

La percheziţi participă peste 100 de poliţişti din cadrul IPJ Argeş, din structurile de investigaţii criminale, ordine publică, ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, precum şi jandarmi.

Acţiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Serviciul Român de Informaţii şi al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Ce se întâmplă în China?

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 „Era imposibil de dresat” / Posibilul vicepreședinte al lui Donald Trump recunoaște că și-a ucis câinele

5 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990