Argeș: Percheziții la suspecți de braconaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor

Argeș: Percheziții la suspecți de braconaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor

Polițiștii din Argeș efectuează, luni, opt percheziții la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de braconaj cinegetic și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Descinderile sunt efectuate într-un dosar instrumentat de Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Argeș, fiind vizați 11 suspecți.

"Persoanele vizate sunt bănuite că, din luna octombrie a anului 2015 și până în prezent, ar fi vânat mai multe specii de animale, fără a deține autorizație sau fără a înscrie toate exemplarele vânate în autorizațiile de vânătoare", se precizează într-un comunicat al IPJ Argeș.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 Cifre care par ireale, dar sunt adevărate. Cum o fi să ai peste 2 milioane de euro în 45 de conturi, ca șef de secție la Sf. Pantelimon?