Argeș: Percheziții la suspecți de proxenetism care au exploatat peste 80 de femei în state UE

Argeș: Percheziții la suspecți de proxenetism care au exploatat peste 80 de femei în state UE

Polițiștii din Argeș efectuează, miercuri, 43 de percheziții la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de proxenetism.

Descinderile au loc în municipiului Câmpulung Muscel, precum și în comunele Bughea de Sus, Lerești și Poienarii de Muscel, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Argeș.

"Din cercetări a reieșit că, în perioada 2008 — 2016, persoanele vizate ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției de către 80 de femei, în state ale Uniunii Europene. Din activitatea infracțională, aceștia ar fi obținut peste 3.000.000 de euro", se precizează în comunicat.

După finalizarea perchezițiilor, 45 de persoane vor fi conduse la sediul Poliției Municipiului Câmpulung Muscel pentru audieri.

Acțiunea polițiștilor de la Biroul Investigații Criminale Câmpulung Muscel se desfășoară cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, Direcției de Investigații Criminale, Centrului de Cooperare Polițienească Internațională și Unității Teritoriale de Analiza Informațiilor Argeș. De asemenea, anchetatorii au beneficiat de sprijinul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră.

AGERPRES / (AS — autor: George Onea, editor: Karina Olteanu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Simple zvonuri?

2 Ea este avocata de 26 de ani care s-ar fi sinucis

3 VIDEO Sex mistic în temple, dansuri în pielea goală şi spirale yoga

4 VIDEO Voi vedeți ce se întâmplă pe Autostrada A1 Sibiu - Pitești?

5 Scrisoarea asta nu poate fi adevărată! / Ce le-a scris judecătorilor o moldoveancă despre plăcerea sexului desco…