Argeș: Polițiștii au reținut 19 persoane implicate în încăierarea colectivă din comuna Bascov

Argeș: Polițiștii au reținut 19 persoane implicate în încăierarea colectivă din comuna Bascov

Polițiștii argeșeni au reținut 19 persoane implicate într-o încăierare colectivă care a avut loc în centrul comunei Bascov de lângă Pitești, suspecții urmând să fie prezentați miercuri magistraților pentru stabilirea măsurilor preventive.

Cele 19 persoane pe numele cărora au fost emise ordonanțe de reținere sunt cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare, au anunțat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Argeș.

Patru oameni au ajuns la spital și alți aproximativ 20 au fost conduși la audieri, marți, în urma unei încăierări între două grupuri de persoane de etnie romă.

Potrivit reprezentanților IPJ Argeș, primii care au intervenit la locul incidentului au fost agenții de la Secția Rurală Bascov, care s-au autosesizat în urma apariției situației conflictuale. În sprijinul lor au venit, ulterior, trei echipaje de la Poliția Municipiului Pitești, patru autospeciale ale Serviciului de Acțiuni Speciale, precum și jandarmi.

În timpul intervenției, polițiștii au tras mai multe focuri de avertisment pentru dispersarea celor implicați în incident.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Interlopul Cătălin Mavrichie, asasinul lui „Caiac”, va fi eliberat condiționat după 13 ani de detenție

2 Cum își amenințau victimele interlopii Kiss și Gumi / Amănunte terifiante

3 Scandalul banilor furați de securiști ia amploare / Dezvăluirile istoricului Mădălin Hodor

4 VIDEO „Niciodată mai mult de o noapte” / Noi amănunte picante despre „intelectuala” lui Reghe

5 Român prins după zece ani, graţie unui hamburger lăsat la locul faptei. A fost depistat cu ajutorul probei ADN