Argeş: Primarul comunei Beleţi-Negreşti a fost găsit de poliţişti şi a fost internat în spital

Argeş: Primarul comunei Beleţi-Negreşti a fost găsit de poliţişti şi a fost internat în spital

Primarul comunei argeşene Beleţi-Negreşti, Mihai Marin, căutat pentru a fi audiat după incendiul care a afectat sediul administraţiei locale, a fost găsit de poliţişti în municipiul Piteşti, în noaptea de marţi spre miercuri, fiind internat în spital.

"Bărbatul de 53 de ani din localitatea Beleţi-Negreşti a fost identificat pe raza municipiului Piteşti. Acesta a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri, urmând ca, după ce va primi îngrijiri, să fie condus la sediul Poliţiei Topoloveni pentru audieri şi clarificarea tuturor aspectelor în care a fost implicat", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, Florin Popa.

Edilul a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Piteşti.

"Pacientul a fost adus într-o hipotermie moderată, din câte am înţeles a fost scos din apă, fiind şi sumar îmbrăcat, el prezentând, de asemenea, nişte leziuni traumatice ca urmare a unui accident pe care se pare că l-a avut cu câteva zile în urmă", a spus medicul Marius Pascu de la Unitatea Primiri Urgenţe a SJU Piteşti.

Medicul a precizat că, având în vedere starea pacientului, s-a decis să rămână internat, dar nu va avea nevoie de o spitalizare îndelungată.

Primarul comunei Beleţi-Negreşti a fost, implicat, luni, într-un accident rutier produs pe Defileul Jiului, el fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a SJU Târgu Jiu. Ulterior, edilul a părăsit la cerere unitatea medicală.

Poliţiştii din Argeş au deschis, luni, un dosar penal pentru distrugere în cazul incendiului care a afectat sediul Primăriei Beleţi-Negreşti.

"În noaptea de 12 spre 13 decembrie a.c., în jurul orei 3,30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Topoloveni au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, despre producerea unui incendiu la corpul nou al clădirii administrative a comunei Beleţi-Negreşti. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere şi efectuează cercetări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, în vederea identificării autorului/autorilor şi luarea măsurilor legale care se impun", se preciza într-un comunicat transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş.

Un incendiu a izbucnit, în noaptea de duminică spre luni, la sediul Primăriei Beleţi-Negreşti , primele verificări indicând că focul ar fi fost pus intenţionat, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...