Argeş: Primul caz confirmat în judeţ cu COVID-19 - un bărbat de 46 de ani aflat în carantină

Argeş: Primul caz confirmat în judeţ cu COVID-19 - un bărbat de 46 de ani aflat în carantină

În judeţul Argeş a fost confirmat, vineri, primul caz de infectare cu COVID-12 la un bărbat de 46 de ani, aflat de o zi în carantină, a informat Direcţia de Sănătate Publică (DSP).

"Bărbatul este în prezent internat la Secţia Boli Infecţioase Adulţi a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti, iar ancheta epidemiologică legată de acest caz este în desfăşurare", se arată într-o informare transmisă de DSP Argeş.

Conform sursei citate, în judeţul Argeş sunt în carantină 81 de persoane, în alte 1.945 de cazuri fiind impusă izolarea la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile.

Persoanele aflate în izolare la domiciliu nu prezintă simptomatologie specifică infectării cu coronavirus şi au o stare de sănătate bună. În cazul celor aflaţi în carantină, o probă a ieşit pozitivă la testarea pentru COVID-19, 64 sunt negative, restul probelor recoltate fiind în lucru.

La nivel naţional, 308 de persoane au fost confirmate până în prezent cu noul tip de coronavirus, a informat, vineri, Grupul de Comunicare Strategică. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...