Argeş: Tânăr reţinut după ce a furat doi cai de rasă; complice a fost un minor de 16 ani

Argeş: Tânăr reţinut după ce a furat doi cai de rasă; complice a fost un minor de 16 ani

Un tânăr din localitatea argeşeană Valea Mare Pravăţ, suspectat că a sustras doi cai de la o herghelie, a fost reţinut pentru furt calificat.

Potrivit unui comunicat transmis vineri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş, fapta a fost săvârşită în complicitate cu un minor de 16 ani.

"Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 7 spre 8 decembrie, cel în cauză, alături de un minor de 16 ani, ar fi pătruns în incinta unei herghelii de pe raza localităţii Valea Mare Pravăţ, de unde ar fi sustras două cabaline. Prejudiciul, în valoare totală de aproximativ 20.000 de euro, a fost recuperat în totalitate", se precizează în comunicat.

Conform sursei citate, tânărul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca, în cursul zilei de vineri, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Muscel să îl prezinte instanţei, cu propunere de arestare preventivă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro