Argeş: Un adolescent de 16 ani a murit după ce autoturismul în care se afla s-a răsturnat

Argeş: Un adolescent de 16 ani a murit după ce autoturismul în care se afla s-a răsturnat

Un adolescent de 16 ani a murit, duminică, după ce autoturismul în care se afla s-a răsturnat pe un drum judeţean din zona localităţii argeşene Bughea de Jos.

Potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş, şoferul autoturismului, în care se aflau patru persoane, a fost rănit în accident.

"Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung s-a stabilit că un tânăr de 21 de ani, din Godeni, care conducea un autoturism pe DJ 732C, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, răsturnându-se în partea stângă a drumului. În urma accidentului, un minor de 16 ani, din Berevoeşti, pasager în autoturism, a decedat, iar conducătorul auto a fost rănit, fiind transportat la spital", se arată în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, în acest caz, poliţiştii efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş au precizat că autoturismul s-a răsturnat şi apoi a revenit pe roţi. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

5 VIDEO București 2024...