Argeş: Un autoturism parcat pe malul unui lac a ajuns în apă; proprietarul a apucat să sară din maşină

Argeş: Un autoturism parcat pe malul unui lac a ajuns în apă; proprietarul a apucat să sară din maşină

Un autoturism parcat pe malul unui lac din localitatea argeşeană Stolnici a ajuns în apă, duminică dimineaţă, după ce proprietarul, care dormea în interior, a decuplat din greşeală schimbătorul de viteze.

"Pompierii de la Punctul de Lucru Stolnici au fost solicitaţi să intervină pentru extragerea unui autoturism care a intrat într-un lac din localitatea Stolnici, după ce un ocupant a atins accidental, în somn, schimbătorul de viteze şi autoturismul a luat-o spre apă", au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş.

Conform aceleiaşi surse, bărbatul, care se afla la pescuit, a apucat să iasă din maşină înainte ca aceasta să se scufunde în apa adâncă de aproximativ doi metri.

"Salvatorii au intrat în apa adâncă şi au reuşit să lege maşina cu un furtun din dotarea autospecialei de intervenţie, iar cu ajutorul unui buldo-excavator de la SVSU Stolnici au adus autoturismul la mal", precizează ISU Argeş. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 The Times / Disperare la Kremlin! Armata Rusiei, aproape de o înfrângere umilitoare în sudul Ucrainei!

2 Era intimă cu Lavrov! / Jurnalista rusă Daria Aslamova, arestată pentru spionaj în Kosovo

3 Noul război? Amănunte care dau fiori...

4 VIDEO În prima mașină erau șase comandanți ruși care au fost „eliberați de viață”. În cealaltă, 5 soldați, „eliberați” și ei...

5 Ucrainenii l-au „eliberat de viață” pe instructorul super-piloților ruși