Argeș: Un bărbat care a amenințat o polițistă pe Facebook, reținut pentru ultraj

Argeș: Un bărbat care a amenințat o polițistă pe Facebook, reținut pentru ultraj

Un bărbat din comuna argeșeană Cocu, suspectat că a postat amenințări la adresa unei polițiste prin intermediul unei rețele de socializare, a fost reținut pentru ultraj, urmând să fie prezentat marți la Judecătoria Pitești cu propunere de arestare preventivă.

Din primele cercetări a reieșit că bărbatul în vârstă de 34 de ani, de profesie șofer profesionist, a postat pe contul său de Facebook o fotografie a polițistei care i-a reținut permisul de conducere, precum și o serie de comentarii care conțineau amenințări la adresa vieții și integrității corporale a acesteia.

"Nu o mai suport, dacă nu o mută, o mut eu la cimitir", a scris bărbatul într-una dintre postările preluate ulterior de presa locală din Argeș.

Bărbatul a fost audiat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, care au emis pe numele lui ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

AGERPRES / (AS — autor: George Onea, editor: Marius Frățilă, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

5 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?