Argeş: Un bărbat care a furat un autoturism dintr-un târg săptămânal a fost blocat în trafic de poliţişti

Argeş: Un bărbat care a furat un autoturism dintr-un târg săptămânal a fost blocat în trafic de poliţişti

Un bărbat care a furat un autoturism, duminică, dintr-un târg săptămânal organizat în localitatea argeşeană Bradu, a fost prins de poliţişti, care au reuşit să-l blocheze în trafic.

Potrivit unui comunicat transmis duminică de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş, suspectul a fost prins în mai puţin de o jumătate de oră de la sesizarea faptei.

"În jurul orei 14,30, prin apelul naţional unic de urgenţă 112 a fost sesizat furtul unui autoturism din Târgul Săptămânal din localitatea Bradu. Imediat, autoturismul în cauză a fost dat în atenţie, fiind identificat pe raza localităţii Stolnici de către un echipaj al Serviciului Rutier. Conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalele poliţiştilor, continuandu-şi deplasarea", se precizează în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, autoturismului cauză a fost blocat în trafic în localitatea Bârla de un echipaj de la Secţiei de Poliţie Rurală Lunca Corbului, iar şoferul, un bărbat de 25 de ani din Căldararu, a fost imobilizat.

Şoferul fugar a fost preluat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş, în vederea continuării cercetărilor şi stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro