Argeş: Un bărbat care a pătruns ilegal în două locuinţe - reţinut pentru tentativă de furt şi tentativă de viol

Argeş: Un bărbat care a pătruns ilegal în două locuinţe - reţinut pentru tentativă de furt şi tentativă de viol

Un bărbat din localitatea argeşeană Lunca Corbului, suspectat că a pătruns ilegal în două locuinţe, în prima pentru a sustrage bunuri şi în a doua pentru a o agresa sexual pe proprietară, a fost reţinut de poliţişti.

Potrivit unui comunicat transmis, joi, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş, bărbatul de 38 de ani este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativa de furt, tentativa de viol, violare de domiciliu şi lovire.

"Acesta este bănuit că ar fi pătruns fără drept într-o locuinţă de pe raza comunei Lunca Corbului cu intenţia de a sustrage bunuri. Totodată este bănuit că a pătruns fără drept în altă locuinţă, din aceeaşi localitate, cu intenţia de a întreţine raporturi sexuale cu o femeie de 59 de ani", se precizează în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, suspectul nu a reuşit să ducă la îndeplinire niciuna dintre rezoluţiile infracţionale şi niciuna dintre victime nu a fost rănită.

Bărbatul reţinut va fi prezentat, joi, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Costeşti, pentru propunerea măsurilor preventive. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”