Argeș: Un șofer băut și fără permis, care nu a oprit la semnalul polițiștilor, a accidentat patru persoane

Argeș: Un șofer băut și fără permis, care nu a oprit la semnalul polițiștilor, a accidentat patru persoane

Un șofer fără permis și aflat sub influența alcoolului, care nu a oprit la semnalul polițiștilor, a accidentat patru persoane, sâmbătă seara, în localitatea argeșeană Albota.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Argeș, accidentul s-a produs pe DN 65, la ieșirea din Albota spre Pitești. Conducătorul auto nu a oprit la semnalul agenților rutieri, a pierdut controlul volanului și a ajuns într-o parcare, unde a acroșat trei pietoni și un autoturism.

Din datele centralizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș reiese că patru persoane au fost rănite în accident. Un minor a fost transportat la Spitalul de Pediatrie din Pitești, iar trei adulți au ajuns la Spitalul Județean de Urgență.

Șoferul care a provocat accidentul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, conducere fără permis, conducere sub influența băuturilor alcoolice și pentru refuzul de a opri la semnalele agenților rutieri.

AGERPRES / (AS — autor: George Onea, editor: Irina Poenaru, editor online: Daniela Juncu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale