Argeş: Un tânăr suspectat că a agresat un medic a fost reţinut

Argeş: Un tânăr suspectat că a agresat un medic a fost reţinut

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, suspectat că a agresat un medic de la unitatea de primiri urgenţe a spitalului din oraşul Mioveni, a fost reţinut de poliţişti, în noaptea de luni spre marţi.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, agresiunea a avut loc în data de 17 februarie.

"Poliţiştii din Mioveni au reţinut pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, un tânăr bănuit de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe săvârşite împotriva unui cadru medical şi de tulburarea ordinii şi liniştii publice. Tânărul este bănuit că, în dimineaţa zilei de 17 februarie, ar fi agresat un doctor care era de serviciu", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, inspectorul principal Mădălin Zamfir.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că tânărul însoţea la spital un prieten, care acuza că a fost bătut. Actele de violenţă au izbucnit în momentul în care medicul de gardă a afirmat că nu observă urme vizibile ale unei agresiuni pe corpul presupusei victime.

Tânărul de 25 de ani va fi prezentat marţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, pentru propunerea măsurilor preventive. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Hopa! Vedetuța Beatrice are problemuțe la dosar?

2 Așa o fi? / Adrian Năstase, „regele imobiliarelor” din Militari? / Dezvăluiri care te lasă cu gura căscată

3 Turnătorul Isărescu s-a pișat cu boltă pe oamenii care muncesc onest în această țară! / Băi, nenorocitule, nu îț…

4 Culisele angajării Proastei României la BNR pe un salariu net de 16.000 de lei / lunar

5 Bianca și Bodi, întâlnire-surpriză în Herăstrău! Bădălău ar fi sosit într-un suflet la „locul faptei”