Ariana Grande i-a vizitat în spital pe fanii răniți în timpul atentatului de la Manchester

Ariana Grande i-a vizitat în spital pe fanii răniți în timpul atentatului de la Manchester

Ariana Grande le-a făcut o surpriză vineri fanilor săi care au fost răniți în atacul cu bombă mortal de la concertul său din Manchester de săptămâna trecută, vizitându-i în spital, informează DPA și EFE.

Sursa foto: arianagrande / Instagram.com

Familiile celor răniți au postat pe social media fotografii ale vedetei pop americane alături de zeci de pacienți și asistente medicale la Royal Manchester Children's Hospital.

Peter Mann, tatăl uneia dintre tinerele rănite a postat mai multe fotografii scriind că niciodată nu a văzut-o pe fiica sa atât de fericită.

Cântăreața americană, care va fi capul de afiș al unui concert de caritate ce va avea loc duminică la Manchester, a postat și ea pe Instagram o imagine în care este văzută alături de o tânără fană aflată pe patul de spital.

Douăzeci și două de persoane au fost ucise și mai multe au fost rănite când Salman Abedi s-a aruncat în aer la sfârșitul concertului artistei americane pe Manchester Arena la 22 mai.

Artiști de renume precum Justin Bieber, Katy Perry, Coldplay, Take That și Miley Cyrus se vor alătura pe scenă cântăreței americane pentru concertul "One Love Manchester" ce va avea loc duminică și ale cărui venituri vor merge la fondul de urgență 'We Love Manchester'' creat pentru a-i ajuta pe cei afectați. Potrivit EFE, concertul, ale cărui bilete s-au vândut în 20 de minute, va fi retransmis de BBC.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Marele fâs / „Celebra avocată” adusă de frații Tate din America a înfrânt

2 „Da, am făcut-o la ei în cabină!” / Dezvăluirea intimă a unei stewardese. Ce le arăta piloților în timpul zborului

3 VIDEO Ce o fi căutat liderul PSD Ciolacu la ăsta acasă?

4 VIDEO Ați văzut faza asta cu „cerbera” fraților Tate?

5 Citiți și voi ce se scrie în presa turcă despre războiul din Ucraina...